Pamjet tregojnë se si duket ky telefon i zgjuar para dhe mbrapa. Pajisja së shpejti mund të porositet për një depozitë prej 20 euro.

OnePlus ka lëshuar një video tjetër për telefonin e mençur të ri të mesëm OnePlus Nord.

Videoja flet për një fillim të ri. Në minutën 1 ju shihni një vështrim të shkurtër të parë në pjesën e përparme të pajisjes. Kjo konfirmon një rrjedhje: celulari vjen me dy kamera selfie.

Sidoqoftë, është shumë e paqartë për të zbuluar nëse OnePlus Nord është i pajisur me 3 ose 4 sensorë.

Mendohet se sistemi i kamerës është i përbërë nga 4 kamera.

OnePlus Nord mund të porositet për një depozitë prej 20 euro.

Detajet teknike, një çmim përfundimtar ose një datë për fillimin e shitjeve nuk dihen ende. Besohet se çmimi është midis 300 dhe 500 euro.