(Vetë)vritet ministri gjerman…

Ministri i financave në Hessen, Thomas Schäfer (CDU) ka ndërruar jetë. Sipas prokurorisë gjermane dhe policisë, nuk përjashtohet mundësia që 54 vjeçar ka kryer vetëvrasje, shkruan Faz.net, percjell foldrejt.com.

Kryeministri i landit gjerman Volker Bouffier (CDU) tha se është i shokuar nga lajmi dhe se nuk mund ta besojë që kolegu i tij papritur nuk jeton më./Foldrejt.com