Sot ka ndërruar jetë ish presidenti Zimbabves, i cili sundoi vendin për 37 vjet me radhë, Robert Mugabe në moshën 95 vjeçare, shkruan foldrejt.com. Ai njihej si lider anti-imperialist dhe kundër Perëndimit, duke e kthyer Zimbabven në vendin më të izoluar afrikan.

Mugabe u rrëzua nga pushteti dy vjet më parë, nga një puç ushtarak./Foldrejt.com