Turqia neutralizon 24 terroristë në Siri

Në një operacion në veri të Sirisë, Turqia ka neutralizuar 24 ushtarë komunistë kurdë, të akuzuar edhe për veprime terroriste në atë territor. Lajmi është konfirmuar nga Ministria e Mbrojtjes turke të shtunën, percjell foldrejt.com. Të neutralizuarit ishin pjesë të fraksionit YPG/PKK.

Përndryshe Siria veriore është një zonë e kontrolluar nga Turqia dhe komunistët e YPG. /Foldrejt.com