Zeher Gezer është një turk i martuar me dy graL Ikramin dhe Dilberin, me të cilat ka plot 19 fëmijë – 4 djem dhe 15 vajza, informon foldrejt.com, duke u bazuar te media turke «tigrishaber». Por Gezer ka humbur vendin e punës si pasojë e Covid19. Së fundi ai ka zgjedhur një emeër interesant për vajzën e fundit që ka ardhur në jetë “Yeter” që në shqip i bie sikur emri “Mbaresa”.

Babai i shumëfishtë tash kërkon një ndihmë nga shteti turk, por normalisht edhe i ka dhënë fund bërjen e fëmijëve të tjerë.

Gjithsesi në Turqi ka ligje të mira për ata që bëjnë shumë fëmijë, ku edhe rrogat i marrin më të larta sesa prindërit pa fëmijë./Foldrejt.com