Gjatë debatit të djeshëm mes dy kandidatëve për president të ShBA-ve, i cili përllogaritet si më i ashpri ndonjëherë, spikati edhe një fjalë arabe – inshallah!

Edhepse fjala ka kuptim tepër pozitiv, ‘Dashtë Zoti’, shpesh persona të ndryshëm e përdorin për të shprehur mosbesim dhe sarkazmë ndaj kundërshtarit.

Pasi Joe Biden tha se do paguajë 30 përqind të të ardhurave të tij,

 

Më tutje presidenti Donald Trump tha se do paguajë miliona taksa nga të ardhurat e tij, përkundër kritikave se ai nuk i kishte paguar. Por më tutje, Biden i komenton kundërshtarit me pyetje: ‘Kur? Inshallah!’

Trump dhe Biden u përballen në debatin e parë presidencial, ku diskutuan për racizmin, Covid19, rimëkëmbjen ekonomike./Foldrejt.com