Lagjja “Kodra e Trimave” e Prishtinës, apo siç njihet ndryshe “Vranjevci”, përfaqësohet nga tre deputetë të Lëvizjes Vetëvendosje.

Mefail Bajqinovci, Eman Rrahmani dhe Fitim Uka, janë deputetët që morën votat e mjaftueshme për të fituar ulëse këtë.

“Tre deputetët e “Kodrës së Trimave”, ka shkruar deputeti Bajqinovci në profilin e tij në Facebook.

Image may contain: 3 people, indoor