Valon Syla, gazetari dhe analisti i njohur është sulmuar sot fizikisht nga disa persona në lagjen Pejton të kryeqytetit.

Syla ishte cak i shumë reagimeve të cilat pasuan pas deklaratës së tij lidhur me diasporën.

 

https://www.youtube.com/watch?v=LGIuiSqmgWM