Në muajin dhjetor Gentian Zenelaj humbi të atin për shkak të infektimit me Covid-19.

Po ashtu aktori i njohur kaloi dhe vetë një betejë shumë të vështirë me virusin, me të cilin ju desh të luftonte për 14 ditë. I ftuar së fundmi në programin “Fitstation” me Çenkuela Hasën, Zenelaj ka rrëfyer ditët e tmerrshme me koronavirusin.

“E kalova vetë në kurriz është një sëmundje e tmerrshme. Unë kam pasur 55% prekje të mushkërisë. E kam kaluar në formën më të rëndë të mundshme dhe një djalë që deri në nëntor zhytej 20 metra dhe në 4 janar nuk lidhja dot këpucët, nuk bëja dot një korridor. Do kujdesin maksimal, nuk duhet anashkaluar në asnjë moment, sepse bën kthesë brenda ditës. Pata shumë frikë për fëmijët, mendova që i braktisa në momentin më delikat të jetës së tyre. Kisha frikë dhe për veten, por kisha një frikë shumë të madhe për familjarët e mi”, rrëfeu Gentiani.