5.4 C
Pristina
E diel, 7 Mars, 2021

Turqia dhe Shqipëria do të vazhdojnë t’i thellojnë marrëdhënie

Ambasadori i Turqisë në Tiranë, Murat Ahmet Yörük, është shprehur se Turqia dhe Shqipëria do të vazhdojnë t’i thellojnë marrëdhëniet midis tyre dhe se...