Shkrepjet fantastike që tregojnë botën nga ajri

Ovi D. Pop është fotograf me përvojë – për 20 vjet ka bërë shumë shkrepje nëpër botë.

Gjatë kësaj kohe ai ka arritur të botojë shtatë pbrmbledhje me fotografi, shumë kartolina dhe libra xhepi që pasqyrojnë aktivitetin e tij fotografik.

Për krejt punën e tij fantastike, fotografi Ovi D. Pop, ka marrë edhe shumë çmime ndërkombëtare.

Disa nga fotografitë më poshtë:

Dead Or Alive

Four Seasons

Uvac

Alone

Loosing My Religion

Divided

Pin

Weather Snake

Parking

Colours Of Autumn

Hot Tuscany

Low Jump