Arbijon Kolari- mjek, tregon se si përdoret ky aparat i cili është një parametër i drejtëpërdrejtë dhe që tregon se sa mushkëritë tona janë me inflamacion dhe saturimin e gjakut me oksigjen.

Tek një njeri i cili nuk ka sëmundje shoqëruese niveli i saturimit në gjak duhet të jetë nga 95 deri në 100.

Mjeku rekomanon që ky aparat të gjendet në shtëpitë tona bashkë me termometrin.

 

Credits: Klan Macedonia