Në kohë  kur demokratët dhe republikanët shfaqin mosmarrëveshje për ndihmat financiare në krizën e shkaktuar nga Covid19, mosnënshkrimi i ndihmës financiare nga presidenti Donald Trump, ka një arsye të çuditshme.

“Njerëzit tonë të mrekullueshëm meritojnë 2000 dollarë, jo 600 dollarë! Ata kanë vuajtur mjaft nga virusi kinez!!!,” ka shkruar shkurt presidenti amerikan Donald Trump.

Mos nënshkrimin e dokumentit për ndihmë financiare prej 600 dollarë nga Trump, është kritikuar ashpër nga presidenti i zgjedhur Joe Biden./Foldrejt.com