Për ju që e humbët “Hënën e borës” dje, shikoni këtë foto mahnitëse nga e gjithë bota

Hëna e plotë e shkurtit ndriçoi më shumë se asnjëherë tjetër! Sipas lajmërimeve kjo do të ishte jo vetëm hëna e plotë më e madhe por dhe me ë shëndritëshmja gjatë gjithë vitit. Quhet hëna e borës pasi ishte e bardhë si ajo.

Londër

Kulmin e bardhësisë së saj e arriti të martën në orën 10:54 të mëngjesit.  Kjo hënë ishte e dukshme dhe nga vendi jonë. Më poshtë janë të gjitha fotot që u bënë në vende të ndryshme të botës.

Itali

Tiranë

Itali