Pas zviceranëve, edhe pushuesit gjermanë të interesuar për Shqipërinë

Pak kohë më parë në portalin foldrejt.com mund të lexonit një shkrim te një agjencie turistike zvicerane që tregonte se banorët helvetë po interesohen gjithmonë e më tepër për të vizituar Shqipërinë. Tashmë vlen edhe gjermanët.

“Është koha e duhur për të menduar për pushimet e radhës! Por cilat janë tendencat aktuale të pushuesve gjermane?”, shkruan fillimisht wn.de.

Për 2019 shumica e gjermanëve kanë rezervuar në Spanjë, Itali, Francë, Austri dhe Greqi, kurse interesante është se një e treta e gjermanëve kanë menduar që pushimet ti kryejnë në mëmëdheun e tyre.

Por rritje të trendit në 2019 për gjermnët vërehet në Turqi, Egjipt dhe Tunizi – ku gjatë vitit paraprak u shmangën nga turistët.

Për shkak të çmimeve të lira, ofertave të mira, mikpritjes interes për gjermanët shfaqin edhe vende si Shqipëria dhe Mali i Zi. Në këto dy vende krahas rivierës së mrekullueshme mund të shijosh edhe parqet kombëtare dhe alpet./Foldrejt.com