15.6 C
Pristina
E shtunë, 26 Shtator, 2020

Nuk ka kuorum për zgjedhjen e Avokatit të Popullit

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar në dy raunde në tentimin për ta zgjedhur Avokatin e Popullit. Megjithatë, dy kandidatët Naim Çelaj dhe Xhavit...