Në Shkodër është përkujtuar me një sërë aktivitetesh 15 Korriku, Dita e Demokracisë dhe Bashkimit Kombëtar Turk. Në kuadër të përkujtimit të 15 Korrikut, Ditës së Demokracisë dhe Bashkimit Kombëtar Turk në qytetin e Shkodrës është shfaqur dokumentari “Rrjeti” (The Network), i cili demaskon fytyrën e vërtetë të organizatës terroriste FETO, realizuar nga gazetari britanik Andrew Wilson, si dhe janë organizuar një sërë aktivitetesh përkujtimore.

Videon mund ta shikoni në linkun e mëposhtëm:

https://www.facebook.com/trt.shqip/videos/334072537497000/?s=100004097492730&v=e&sfns=mo