Në moshën 47 vjeçare ka ndërruar jetë modelja amerikane Kim Porter, e cila ka qenë e martuar deri 2007 me raperin e njohur amerikan P. Diddy (49) -alias Sean Combs – ata kishin sëbashku tre fëmijë. Një zëdhënëse e raperit konfirmoi vdekjen e 47 vjeçares.

Çifti i njohur amerikan kishin tre fëmijë Christian (20) binjaket Jessie James dhe D’Lila. Diddy gjithashtu kishte adoptuar një fëmijë Quincy (27), fëmija biologjik i Al B. Sure (50)./Foldrejt.com