E premte, 5 Qershor, 2020

Asnjë lajm për tu shfaqur

MPJD ua bën zgjidhjen shtetasve kosovarë të bllokuar në kufirin Kroaci...

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës ka arritur marrëveshje me autoritetet kroate dhe malazeze për të lejuar autobusin me udhëtar të Kosovës të...