Kjo foto të rrënqeth mishin dhe vlen të thuhet: Foto sa njëmijë fjalë.

Një burrë që po tenton të vetëvritet duke u hedhur nga ura, dhe njerezit që e kanë kapur aq fort atë prej këmbësh, prej qafe, madje edhe e kanë lidhur në mënyrë që t’i shpëtojnë jetën.

Kjo është bota që duam, një botë ku njerëzit bëjnë të pamundurën për të shpëtuar tjetrin. Një botë ku njeriu dëshiron për tjetrin ate që deshiron për vete. Një botë ku sundon dashuria, lumturia dhe paqja…

Jo një botë ku vriten çdo ditë fëmijë dhe foshnje,
dhe ku njerëzve nuk i intereson fare kjo…

Pikërish kjo është çka Islami i ofron njerëzimit…

Një botë të bukur…

Ah sikur njerëzit ta kuptonin…/ Foldrejt.com