E hënë, Shtator 16, 2019

Sahit Muja kujton tribunin e lirisë Azem Hajdarin

Njëri ndër biznesmenët më të suksesshëm shqiptarë, Sahit Muja, ka përkujtuar me një shkrim ish deputetin dhe udhëheqësin e studentëve kundër regjimit të Enver...