E enjte, Nëntor 14, 2019

SHBA ka 1.3 milionë ushtarë, ja sa do kishte ushtria europiane

Në kohën kur dy liderët e dy shteteve bërthamore dhe anëtare të NATO, Donald Trump dhe Emannuel Macron, flasin për një “vjetërim” të saj...