E martë, Korrik 16, 2019

Mediat ndërkombëtare: Shqipëria, një Miami

Gazetarja Raffaella Serini i kushton një artikull, të botuar në faqen  e revistës prestigjioze “Vanity Fair” për bukuritë  e  Shqipërisë dhe arsyet  se pse...