Apple po zgjeron formacionin e saj të njohur AirPods me një palë kufje shumë të shtrenjta.

Kompania njoftoi të martën kufje mbi veshë të quajtura AirPods Max. Ato kushtojnë 549 dollarë.

Për krahasim, iPhone SE fillon me 399 dollarë dhe iPhone 12 i sapo lansuar është 699 dollarë. Ndërkohë, AirPods bazë të tij kushtojnë 199 dollarë.

 

Apple premton rreth 20 orë jetëgjatësi të baterisë përpara se të rimbushet. Kur vendosen brenda “kutisë inteligjente”  ato hyjnë në një modalitet me fuqi të ulët që synon të ruajë atë bateri. Kufjet mund të kalojnë midis pajisjeve të Apple, të tilla si iPhone në iPad në Mac.

AirPods Max,kufjet të cilat do dalin më 15 dhjetor, do të vijnë me ngjyrë gri, argjend, blu, jeshile dhe rozë.
Është një periudhë e vështirë e vitit për Apple që të nxjerrë produkte të reja – shumica e njoftimeve të saj vijnë shumë përpara sezonit të festave.