BISNODE  d.o.o. Slloveni – Përfaqësia në Shkup, partnere e kompanisë më të madhe botërore për vleresimin e rejtingut të kompanive DUN & BRADSTREET, shpall konkurs për analist/e financiare për Maqedoni, Shqipëri dhe Kosovë për mardhënie të regullt pune.

 

Kandidati duhet të plotësoje këto kushte:

·         Të jetë i/e diplomuar ose para mbarimit – dega biznes&ekonomi ose financa.

·         Të njoh shumë mirë gjuhën Shqipe, Maqedone dhe Angleze.

·         Aftësi analitike dhe investiguese.

·         Komunikativ, fleksibil, dinamik.

 

Të gjithë të interesuarit  le të dergojnë CV‐të, referencat, dokumentacionet përcjellëse dhe nga një foto në emailin [email protected]
Kandidatët potencial do të kontaktohen për të caktuar intervistë.

 

SEEU Career Centre

South East European University
Illindenska bb, bldg. 700.03
1200 Tetovo.
Rep.of Macedonia

Tel:   +389 44 356 088
Fax:  +389 44 356 189