Këta janë emrat e personave të lënduar nga tragjedia në autostradën Shkup -Tetovë (VIDEO)

Prej këtyre 4 persona janë në repartin intenziv, tjerët janë në gjendje të mirë.

Ja emrat e gjithve të lënduarve:

Nikolla Karanfilovski, Mersel Neziri, Esat Emruli, Jasmina Stojanova, Ameti Betim, Antonijo Antonievski, Alajdin Shabani, Dushan Stefanovski, Lulzim Dalipi, Manoil Trifunovski, Muhamet Shishkov, Verica Stojanovska, Serije Mustafi ,Alixhe Uzeir, Goran Naumovski, Demira Ali, Seda Jusufi, Jeton Ismaili, Vjollca Ibrahimi, Halil Usenini, Miqif Bekiri, Jasin Sejfuli, Fikrije Stefan, Jovana Gramatnikova, Abaz Kasami Ferdi, Ilija Ristovski, Bilalla Alili, Abdul Ismaili dhe Lujan Alili.

Gjatë aksidentit të sotëm në autostradën Shkup-Tetovë mbetën të vrarë 13 persona./Foldrejt.com