Këshilla të rëndësishme për mbrojtje nga koronavirusi (Video)

Xhemati Halmstadit”  quhet faqja në  rrjetin social facebook e cila organizon takime vëllazërore, tribuna islame dhe kujdesen për ngritjen e moralit dhe diturisë tek myslimanet.

Kjo faqe së fundi ka publikuar  një video me këshilla për mbrojtjen nga Coronavirus e cila po shpërndahet dhe dëgjohet nga shumë njerëz

Kujtojmë që coronavirus po përhapet me shpejtësi në Europë madje ka filluar panika shumë e madhe, prandaj shikojeni videon nga “Xhemati Halmstadit”  dhe mësoni se si të mbroheni nga Coronavirus, shkruan Foldrejt.com

 

Këshillë për mbrojtje nga #CoronaVirus#Shpërndaje!

Posted by Xhemati Halmstadit on Sunday, March 1, 2020