Për shkak të përhapjes se epidemisë koronavirus, Italia në një forme është në izolim, po ashtu suspendohet Serie A dhe të gjitha aktivitetet sportive në Itali deri me 3 Prill.

Kryeministri i Italisë, Conte ka suspenduar të gjitha aktivitetet sportive në Itali.

Italia prej sonte është një vend i izoluar, njerëzve u është berë thirrje të “qendrojnë në shtëpi” askush sdo mund të udhetojë jashtë vendit, vetëm për ndonje arsye mjeksore ose pune.