Drejtori i shëndetësisë në komunën e Istogut, Mujë Osmani në një shkrim në rrjetin e tij social u shpreh:

Sot nga IKSHPK u morën mostrat nga 24 persona në komunën e Istogut:dy raste si ritestim i dytë e që dje dolën negativ në sars-covid-19,tri raste si ritestim i parë dhe 19 mostra nga shtëpia e rezidentëve në Gurrakoc!
Që të gjitha dolën negative gjë që na bën të lumtur!
Pra edhe dy të shëruar !
#Bashkëpoiadalim