E hënë, 17 Shkurt, 2020

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut shkarkon nga detyra ministren që shkeli...

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut ka shkarkuar nga detyra ministren e Punës dhe Politikës Sociale, Rashella Mizrahi për shkak të mosrespektimit të Marrëveshjes me...