6.6 C
Pristina
E enjte, 3 Dhjetor, 2020

Fillon takimi i Këshillit Ministror të OSBE-së, Shqipëria kryesuese

Nën organizimin e Kryesisë Shqiptare të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE) ka filluar takimi dyditor i Këshillit Ministror të kësaj organizate,...