Google duket se është duke e lansuar një version të errët për motorin e kërkimit, por vetëm disa njerëz e kanë për momentin.

 

Nëse ky lansim është bërë edhe për sistemin tuaj dhe tashmë sistemin e keni të vendosur në “dark mode”, atëherë edhe prapavija e faqeve në Google do të transformohet në ngjyrë të errët.

Ja se si duket versioni i ri:

Shumë njerëz thanë se Google iu ndryshua automatikisht në “dark mode”. Por, duket se këtë version të ri nuk e kanë të gjithë.