Goglat e Nionit sjellin përballjen mes Shqipërisë dhe Kosovës

Në Nion të Zvicrës, sot është hedhur shorti i eliminatoreve të Europianit 2021 të U21, ku përherë të parë do kemi përballje mes dy shteteve shqiptare: Shqipërisë dhe Kosovës, shruan foldrejt.com.

Nw Grupin 3 krahas dy shteteve shqiptare janë edhe Anglia, Austria, Turqia dhe Andorra.

Nuk ka ndodhur kurrë më parë që kuqezinjtë të përballen me dardanët në një kompeticion zyrtar.