Gjermani: Shkuan sëbashku në party, paraburgoset shqiptari

Një shqiptar 22 vjeçar në Reutlingen është arrestuar pasi akuzohet se ka përdhunuar një 18 vjeçare.

Me urdhër të Prokurorisë së Tübingen prej të martën ai ndodhet në paraburgim, shkruan tag24.de, përcjell foldrejt.com.

Ngjarja e rëndë mendohet të ketë ndodhur të dielën e kaluar ku 22 vjeçari dhe 18 vjeçarja kanë shkuar sëbashku në një privatparty.

Fillimisht ata kanë shoqëruar njëri tjetrin, deri sa më vonë, shqiptari nuk ka mundur të durojë dhe në rrugën Herman-Kurz e ka tërhequr vajzën dhe e ka dhunuar. Pas aktit, ai është arratisur. Ai është kapur pak ditë më vonë.

Në vendet perëndimore shpesh aktet barbare kundër grave dënohen rreptë. Gjithashtu, shpesh vajza të përdala që dinë mirë ligjet, provokojnë burrat dhe më pas akuzojnë po të njëjtët se i kanë përdhunuar./Foldrejt.com