Gazetari: Cristiano Ronaldo, pse nëna juaj ende jeton me ju? Pse nuk i ndërton asaj një shtëpi!?

– Cristiano Ronaldo: Nëna ime më ka rritur ndërsa po sakrifikonte jetën e saj për mua. Ajo shkonte të flinte e uritur, vetëm e vetëm të më linte të haja. Nuk kishim para fare. Ka punuar 7 ditë në 7 ditë të javës dhe natën si pastruese, për të më blerë këpucët e para në mënyrë që të bëhesha lojtar.
I gjithë suksesi im i dedikohet asaj dhe falë saj, dhe për sa kohë ajo ka një jetë, do të jetë gjithmonë pranë meje, ajo ka gjithçka që unë mund të jap është streha ime dhe dhurata ime më e madhe.