Garë interesante ndërmjet AMG G63, BMW M340i, Audi RSQ3, dhe VW T-Roc R

Epo, kjo është një garë interesante dhe e çuditshme.

Garat e shpejtësisë janë mënyra e shkëlqyeshme për të gjykuar performancën midis veturave. Shpesh, modelet e ndryshme të makinave rreshtohen në garë për të parë se cili është më i shpejtë.

Dhe kësaj radhe, Carwow i ka zgjedhur disa makina shumë të ndryshme nga njëra-tjetra. Ata kanë zgjedhur një BMW M340i, Mercedes-AMG G63, Audi RS Q3 dhe VW T-Roc R, transmeton Telegrafi.

AMG G63 ka 585 kuaj fuqi, motor 4.0, V8. T-Roc R ka 300 kuaj fuqi.

Audi ka një cilindër shtesë dhe kjo i jep asaj më shumë kuaj fuqi sesa T-Roc R, pra Audi ka 400 kuaj fuqi. Pastaj është BMW M340i, që ka një motor 3.0 dhe 374 kuaj fuqi.

Gara pritej të ishte mjaft interesante.

BMW dhe AMG fillojnë vrullshëm, duke i lënë Audi dhe VW prapa në garë.

Dhe pas disa metrave në pistë, BMW M340i në fund e fiton garën, vetëm disa sekonda më përpara se AMG G63. Në pozitën e tretë doli VW T-Roc R, ndërsa Audi në vendin e katërt.