E shtunë, Gusht 24, 2019

Ish ushtari Gjerman mahnitet me besën e Shqiptarit kur shikon se...

Shqiptarët kanë dëshmuar mësëmiri mbajten e amanetit dhe besës së dhënë. Historia që do të përmendim me lejën e Zotit e ka zanafillën në...