Ne po kërkojmë një Asistent të ri të Kontabilitetit për klientët tanë Suedezë, të cilët do të ofrojnë mbështetje të plotë dhe do ti përgjigjen nevojave të tyre.

Individi do të jetë pjesë e një departmenti të kontabilitetit në rritje, dhe do të ketë mundësinë për të fituar përvojë praktike në një mjedis të mirë dhe të orientuar drejt suksesit.

 

Përgjegjësitë e punës

Detyrat e asistentëve të kontabilitetit pëlqehet të shkojnë varg nga detyrat administrative drejt fushave më specifike të kontabilitetit si menaxhimi i faturave, llogaritë që paguhen, ose llogaritë arkëtare, si dhe përgatitjen e paraqitjeve financiare.

Anëtarët e ekipit do të punojnë afërsisht me ju, pra është e nevojshme të jesh në gjendje të punosh në mënyrë efikase në një ekip duke marrë përgjegjësi të madhe për pjesën tuaj të punës.

Ju do të keni shansin të punoni si një pjesë e grupit dhe gradualisht të përmirsoni dhe të zhvilloni ekspertizën e llogarisë.

Kandidati ideal

-Të ketë dëshirë të fortë për tu zhvilluar, si individ dhe brenda një kompanie;

-Të ketë kapacitet për të dyja funksionet në mënyrë efektive në ekip dhe i pavarur;

-Diplomë në ekonomi/kontabilitet ose ekuivalente;

-Rrjedhshmëri në gjuhën angleze;

-Aftësi në Microsoft Excel;

-Në gjendje të komunikojë drejtpërdrejt me klientët;

-i motivuar, vetfillues dhe i organizuar;

-Të jetë i motivuar dhe i përkushtuar në punë;

-Të ketë vëmenje në detaje.

 

Coordea ofron

  • Trajnim të vazhdueshëm për kontabilitët në përputhje me ligjin dhe parimet suedeze;
  • Pozicion pune me kohë të plotë me një plan transportues;
  • Hierarkia e ulët dhe komunikimi i hapur;
  • Ekipe miqësore dhe profesionale;
  • Mjedis të zyreve bashkëkohor ndërkombëtar;
  • Mjedis të qetë dhe kreativ;
  • Udhetime biznesi sporaike në Suedi.

 

  Ju do të mbështeteni nga ekipe të ndryshme ku perspektivat, idetë dhe përvojat unike që njerëzit e KORDEAS sjellin, çmohen shumë.

Atëherë, çfarë po pret? Dërgo CV-në tënde në emailin e mëposhtëm: [email protected]   me linjën e subjektit: “ Asistenti i  ri i kontabilitetit” dhe bëhu anëtari i ri i familjes KOORDEA.

Afati i fundit për aplikim: 12.10.2020

Aplikimet shqyrtohen sipas rradhes se cila arrin më parë, dhe ne do ta mbyllim hapjen sa më shpejtë që gjejmë kandidatin e duhur. Ne i këshillojmë të gjithë aplikuesit të APLIKOJNË sa më shpejtë që është e mundur.

SEEU Career Centre

South East European University
Illindenska bb, bldg. 700.03
1200 Tetovo.
Rep.of Macedonia

Tel:   +389 44 356 088
Fax:  +389 44 356 189