Çdo ditë policia gjermane kap 110 emigrantë ilegalë, ja ku rënditen shqiptarët

Çdo ditë policia gjermane arreston 110 persona të cilat tentojnë të futen ilegalisht në Gjermani. Kryesisht personat ilegale kapen në portet detare, aeroporte, por edhe në autostradat që lidhin Gjermaninë me Çekinë dhe Austrinë, shkruan foldrejt.com.

Numri më i madh i personave ilegalë drejt Gjermanisë janë afganët dhe nigerianët, ndjekur nga shqiptarët dhe turqit. Në vendin e pestë janë irakenët, kurse sirianët në vendin e gjashtë.

Nga Çekia ilegalisht janë kapur 3154 persona, nga aeroportet 8227 persona nga Luksemburgu 346 persona e kështu me radhë./Foldrejt.com