“I shokuar nga lajmet që qeveria serbe është në dijeni të paktën të 16 varreve masive të shqiptarëve të ekzekutuar nga forcat serbe dhe ende mbahen të fshehta nga shteti serb. Nje hetim urgjent ndërkombëtar nevojitet për të drejtuar këtë krim të tmerrshëm. BE dhe SHBA duhet të bëjnë presion në Beograd.”-ka shkruar Pacolli përmes rrjetit social Twitter. /FolDrejt/