Bëhet ekzekutimi i pensioneve për muajin gusht

Ministria e Financave përmes një komunikate për medie ka njoftuar se duke u nisur nga gjendja e mirë në bilancin bankar të Qeverisë është bërë sot ekzekutimin e pensioneve për muajin gusht për të gjitha kategoritë pensionale si dhe kategoritë tjera sociale.

Njoftimi i plotë:

“Ministria e Financave njofton qytetarët e Republikës së Kosovës se duke u nisur nga gjendja e mirë në bilancin bankar të Qeverisë ka bërë sot ekzekutimin e pensioneve për muajin gusht për të gjitha kategoritë pensionale si dhe kategoritë tjera sociale”, shkruhet në njoftim.