Duke gjykuar nga njoftimet, “lufta” për telefonin më të mirë Android në vitin 2021 do të jetë më e ashpra. I fundit, në një seri pajisjesh për të provuar këtë është Oppo Find X3 Pro.

Do të ketë një sistem kamera të trefishtë, dhe një nga lentet do të jetë “Macro”, me mundësinë e zmadhimit deri në 25 herë të pabesueshme.

Siç mund ta shihni, Oppo Find X3 Pro mund të përdoret gjithashtu si një lloj mikroskopi portabël, i cili ndoshta do të çojë në disa aplikacione interesante.

Kur bëhet fjalë për dizajnin e këtij modeli, kamera e vogël e përparme është e vendosur në anën e sipërme të majtë të ekranit.

Nuk ka asnjë buton fizik në pjesën e përparme, dhe në pjesën e pasme, dizajni është i ngjashëm me telefonët që kemi parë deri më tani.