Mjeku i ri dhe i sukseshëm shqiptar në Amerikë Mario Ademaj,realizon ëndrrën e tij dhe babait të tij të ndjerë. Doktor Mario ka 3 vite që vjen herë pas here në atdhe ku shpërndan medikamente falas për njerëzit pa mundësi ekonomike, si dhe ka hapur disa qëndra ditore nëpër Shqipëri dhe Kosovë.

Sot ai dha një lajm shumë të bukur, që na bën të gjithë shqiptarëve krenar. I urojmë shumë suksese Mario Ademaj !