Në 24 orët e fundit janë kryer 3 200 teste te dyshuara për CoViD-19 dhe prej tyre 1237 kanë rezultaur pozitivë, ose 39 per qind e testeve. Po ashtu në 24 orët e fundit kanë ndërruar jetë edhe 39 pacientë, ndersa janë shëruar 748 persona. Poashtu 39 persona kanë vdekur, informon foldrejt.com.

Numri më i madh i infektimeve është nga Shkupi-506, Kumanova-34, Shtipi-55, Prilepi-91, Tetova-51, Struga-31, Velesi-67 etj.