Mesatarisht çdo aeroplan vonohet 15 minuta, 70 përqind e fluturimeve Prishtinë-Frankfurt janë me vonesë

Na ka ndodhur shpesh që të përjetojmë të vonohet autobusi, por shpesh ndodh që edhe aeroplanët të vonohen më shumë se koha e planifikuar. Bile sipas studimit të fundit, duhet të jesh i gëzuar kur në vendin tuaj arrin në kohën e duhur, shkruan foldrejt.com.

Në vendin e parë të linjës që vonohet më së tepërmi është Mykonos – London-Gatwick, ku 75 përqind e linjave përfundojnë jashtë orarit të planifikuar. Një linjë tjetër e vonueshme është Valencia drejt Düsseldorf. Edhepse gjermanëët kanë një linjë më të përpiktë, ajo që vonohet më së shumti është Frankfurt- Prishtinë – ku 70 përqind përfundojnë jashtë planit.

Nga metropolet më të mëdha është Londra ajo që i vonon më së tepërmi fluturimet dhe atë përveç Mykonos është edhe Bukareshti (4), Venecia (6) ose Basel (20).

Në mesatare, 15 minuta vonohet secili aeroplan. Shifrat janë mes 1 janarit 2019 deri 31 tetor 2019./Foldrejt.com