E hënë, Korrik 22, 2019

Media zvicerane: Pas dështimit të Merkel, Trump do gjejë marrëveshjen mes...

Shumë qartazi Uashingtoni tregon gatishmërinë për t’u kuqyr në dialogun mes Beogradit dhe Prishtinës. Udhëheqësi amerikan për çështjet europiane, Philip Reeker, të mërkurën tha...

Moti sot